KINGRIBS BERCHEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij KingRibs Berchem. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:38 Beste die ik al gegeten heb
27 jan 2023 om 8:55 De app take away koos automatisch ‘afhalen’ ipv ‘bezorgen’ bij het plaatsen van mijn bestelling. Ik belde naar het restaurant en de medewerker was zo lief om mijn bestelling toch te laten bezorgen. Het eten was top en grote porties!
25 jan 2023 om 20:47 Op gevraagde tijdstip geleverd Ik had voor ooening besteld, dus levertijd is eigenlijk niet correct
22 jan 2023 om 19:58 De bezorger belde dat hij voor de deur staat, stond er niet. Kan gebeuren, ik woon 400m van de zaak vanaf, gaven 2 bestellingen mee met de fiets met vriestemperatuur, de bezorger is 35 minuten onderweg geweest dus mijn eten was koud...
20 jan 2023 om 20:06 Het duurde een uur voor dat ik mijn bestelling aankwam terwijl ik er 40 meter van woon en mijn bestelling was ook voor de helft gevuld er is precies der uit gegeten of iets.
20 jan 2023 om 19:31 zo als altijd lekker
19 jan 2023 om 23:06 Cheescake was te plakkerig in men mond. Mijn hamburger deluxe was wel heeeerlijk en je hebt zeker voldoende gegeten...
17 jan 2023 om 21:32 Ongeloooofelijk lekkere ribben. Nog nooit zo’n lekkere ribben gegeten als van Kingribs.
13 jan 2023 om 9:33 Lang geleden dat ik zo een lekkere hamburger gegeten heb! Was super!!!
8 jan 2023 om 21:11 Super!
7 jan 2023 om 21:21 Hamburger was plat eten was koud
6 jan 2023 om 20:53 Geweldig, zoals altijd, levering was ook sneller dan gewoonlijk.